Lokaler

Föreningslokal

Vi har en egen föreningslokal som kan hyras av medlemmar. Lokalen rymmer 50 sittande, möjlighet att ta in 20 extrastolar och bord finns. Lokalen får utnyttjas fram till 24.00 och kostnaden är 350 kronor/tillfälle.. Du behöver boka lokalen senast 2 veckor innan planerat utnyttjande. Förutom själva lokalen har man även tillgång till ett kök utrustat med spis/ugn, diskmaskin, kyl/frys samt porslin. Toalett finns i anslutning till lokalen.

För bokning och mer information kontakta lokalansvariga, Kerstin och Ted Strömwall på telefon 0706-454544.

Övernattningsrum

Om du får gäster och har ont om sovplatser hemma kan du hyra föreningens övernattningsrum, som finns i anslutning till föreningslokalen. Rummet kan endast bokas av boende i föreningen. Där finns 2 sängplatser i form av 2st. 90-sängar.

När man hyr övernattningsrummet har man även tillgång till intilliggande kök, toalett samt möjlighet att låna dusch i anslutande bastulokal. Kostnad för att utnyttja övernattningsrummet är 350 kronor för den första natten och därefter 150 kronor för de två följande nätterna (maxtiden är tre dagar).

Den som hyr föreningslokalen kan utan extra kostnad ges tillåtelse att utnyttja övernattningsrummet vid samma tillfälle.

För bokning och mer information kontakta lokalansvariga, Kerstin och Ted Strömwall på telefon 0706-454544.

Gemensamma tvättstugor

I varje huskropp finns en gemensam tvättstuga med en större maskin än de som finns i lägenheterna. Här finns också torkrum/ torkskåp och en större tumlare samt grovtvättbänk. De gemensamma tvättstugorna har också elmangel samt uttag för strykjärn.

Bastu

Det finns tillgång till en bastu som kan utnyttjas av medlemmarna. Bastun rymmer upp till 6-8 personer. Den har en omklädningsdel med dusch och toalett. För att kunna utnyttja bastun behöver man kvittera ut en nyckel på Riksbyggens kontor mot en depositionsavgift på 300:-. Kontakta Riksbyggen, Bråddgatan 15, 0771 – 860 860. I entrén utanför bastulokalen finns en bokningslista där man bokar in sig på en ledig tid (upp till 2 timmar per tillfälle).

Snickarbod

Det finns en väl utrustad snickeriverkstad som får lånas gratis. Ta kontakt med Anders Andersson i styrelsen, 0733 – 26 76 10.